Speisekarte









Öffnungszeiten


Montag - Freitag 11:30 - 14:30 17:30 - 24:00
Samstag durchgehend 11:30 - 24:00  
Sonntag 11:30 - 14:30 17:30 - 24:00


Chicken

Zu allen Gerichten servieren wir besten Basmati-Reis.
All these delicious dishes are served with Basmati rice from North India.

  • 61. Chicken Curry 15,90 EUR
      Stücke vom Hähnchenbrustfilet in Currysoße  
      Pieces of chicken breast fillet in curry sauce  
  • 62. Chicken Madras 15,90 EUR
      Stücke vom Hühnerbrustfilet in Kokosnuss-Currysoße  
      Pieces of chicken breast fillet in a coconut curry sauce  
  • 63. Chicken Saag 15,90 EUR
      Stücke vom Hähnchenbrustfilet in würzigem Rahmspinat nach nordindischem Rezept  
      Pieces of chicken breast in spicy creamed spinach, according to North Indian recipe  
  • 64. Chicken Jalfrezi 15,90 EUR
      Stücke vom Hähnchenbrust mit Gemüse in Currysoße  
      Pieces of chicken breast fillet with vegetables in curry sauce.  
  • 65. Chicken Vindaloo 15,90 EUR
      Stücke vom Hähnchenbrustfilet und Kartoffeln nach traditioneller Art zubereitet, spicy  
      Pieces of chicken breast fillet and potatoes in the traditrional way, spicy  
  • 66. Butter Chicken 15,90 EUR
      Stücke vom Hähnchenbrustfilet in Butter-Tomatensoße  
      Pieces of chicken breast fillet in butter tomato sauce  
  • 67. Chicken Tikka Masala 15,90 EUR
      Marinierte und gegrillte Stücke vom Hähnchenbrustfilet und Paprika an Masalasoße  
      Marinated and grilled pieces of chicken breast and peppers to masala  
  • 68. Chicken Mango 15,90 EUR
      Stücke vom Hähnchenbrustfilet in fruchtiger Mangosoße  
      Pieces of chicken breast fillet in fruity mango sauce  
  • 69. Chicken Kashmiri 15,90 EUR
      Stücke vom Hähnchenbrustfilet mit Früchten an würziger Soße  
      Pieces of chicken breast with fruit in spicy sauce.  
  • 70. Murg Dhingeri 15,90 EUR
      Stücke von Hähnchenbrustfilet mit Champignons, Knoblauch und Ingwer an Mandel-Safransoße  
      Pieces of chicken breast fillet with mushrooms, garlic and ginger in almond-saffron sauce